Osallistumme aktiivisesti

yritysten kehittämiseen

.

Olemme suomalainen pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja.

Korona Invest on vuonna 2006 perustettu pääomarahastojen hallinnointiyhtiö, jonka kolmeen rahastoon on kerätty pääomia yhteensä 155 miljoonaa euroa. Sijoitamme kasvuyrityksiin ja erityisosaamisalueitamme ovat yrityskaupat, yhtiöittäminen, toimialajärjestelyt, sukupolvenvaihdokset sekä muut vaativat muutostilanteet.

Tavoitteenamme on turvata kestävä kasvu kaikissa investoinneissamme. Lähestymistapamme on joustava ja voimme olla mukana vähemmistö- tai enemmistöomistajana.

1443530550 gear user2

Vastuullisuus

Korona Invest on vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain (162/2013) mukainen rekisteröitymisvelvollinen vaihtoehtorahastojen hoitaja ja se on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vaihtoehtorahastojen hoitajien rekisteriin lokakuussa 2014.

icon toimintamallit

Toimintamalli

Korona etsii yrityksiä joilla on: terve liiketoimintastrategia, lahjakas, kokenut ja sitoutunut johto, mahdollisuus saavuttaa vahva markkina-asema, ennustettava ja vakaa kassavirta, merkittävää kasvupotentiaalia.

 

icon rahastot

Rahastot

Korona Invest hallinnoi tällä hetkellä kolmea rahastoa, joihin se on kerännyt pääomia 
yhteensä 155 miljoonaa euroa.
Korona Investin rahastoihin on sijoittanut Sitra, useita suomalaista säätiöitä ja rahastoja, neljä vakuutusyhtiötä sekä muita yksityisiä sijoittajia.

 

Sijoituskohteet

Ajankohtaista

  • Jäähdytys- ja lämmityslaitteistojen huoltoon ja asennuksiin erikoistunut perheyhtiö MV-Jäähdytys Oy hakee vahvaa kasvua. Suomalaisten kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut Korona Invest tuli mukaan henkilöomistajien kumppaniksi kasvusuunnitelman toteuttamiseen. ”Meille MV-Jäähdytyksessä on erityisen tärkeää, että asiakkaamme saavat aina ensiluokkaista palvelua ja juuri silloin kuin sitä tarvitaan.

  • Roima on lyhyessä ajassa noussut teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa ja kilpailukyvyn vahvistamisessa johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten avainkumppaniksi. ”Roiman liikevaihto ja henkilöstö on kasvanut omistusaikanamme yli 6-kertaiseksi. Yhtiö on vakiinnuttanut paikkansa valmistavan teollisuuden tuotannontehostamisessa ja aloittanut nopean kansainvälisen laajentumisen. Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme Interan vauhdittamaan Roiman kansainvälistymistä”, kommentoi Korona Investin sijoitusjohtaja Pasi Lehtinen.

  • Eläinlääkäriasema Mevet on siirtynyt osaksi Omaeläinklinikkaa Helsingin suurin ja pääkaupunkiseudun ensimmäinen yksityinen eläinlääkäriasema Mevet on siirtynyt liiketoimintakaupalla osaksi Omaeläinklinikkaa. Mevet on asiakkaiden ja eläinlääkärien keskuudessa erityisen arvostettu ja koko Suomen alueella tunnettu toimija, jonne tulee potilaita myös ulkomailta. Mevetillä on myös useita merkittäviä yhteistyökumppanuuksia. Mevetissä toimii yhteensä 45 eläinlääketieteen ammattilaista, joiden asemaan yritysjärjestely ei aiheuta muutoksia.

Löydät meidät täältä

  • Korona Invest Oy

    Tekniikantie 12
    02150 Espoo

    etunimi.sukunimi(at)koronainvest.fi

Ylös