Osallistumme aktiivisesti

yritysten kehittämiseen

.

Olemme suomalainen pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja.

Korona Invest on vuonna 2006 perustettu pääomarahastojen hallinnointiyhtiö, jonka kolmeen rahastoon on kerätty pääomia yhteensä 143 miljoonaa euroa. Sijoitamme kasvuyrityksiin ja erityisosaamisalueitamme ovat yrityskaupat, yhtiöittäminen, toimialajärjestelyt, sukupolvenvaihdokset sekä muut vaativat muutostilanteet.

Tavoitteenamme on turvata kestävä kasvu kaikissa investoinneissamme. Lähestymistapamme on joustava ja voimme olla mukana vähemmistö- tai enemmistöomistajana.

Rekrytointi - Etsimme talousjohtajia

Korona Invest tarjoaa talousalan ammattilaisille mielenkiintoisia näköalapaikkoja Suomen lupaavimpien kasvuyritysten kehittämiseen

Korona Investin kohdeyhtiöt ovat kasvaneet merkittävästi ja etsimme nyt eri toimialoilla toimiviin kasvuyrityksiin kokeneita talousjohtajia / talouspäälliköitä / controllereita.

Kasvuyhtiön talousjohtajana tehtäväkenttäsi on laaja ja edellyttää kehitysmyönteistä sekä oma-aloitteista otetta kokonaisvaltaiseen taloushallintoon. Roolissasi toimit läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajan ja johdon kanssa.

Vastuualueisiisi kuuluvat, toimialasta ja yrityksestä riippuen, esimerkiksi yrityksen kokonaisvaltainen taloushallinto, talousjohtaminen, raportointi, pitkän tähtäimen suunnittelu, investointilaskenta ja järjestelmien sekä toimintatapojen kehittäminen.

Etsimillämme henkilöillä on vahva kyky sekä haastaa että esittää ratkaisuja. Arvostamme asiantuntemusta, kokemusta ja näyttöä kasvuyritysten kehittämisestä. Kohdeyhtiömme tarjoavat mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen lupaavimpien kasvuyritysten kehittämiseen.


Lisätietoja:

Korona Invest Oy
Vesa Lehtomäki, toimitusjohtaja
Puh. 050 337 6969
etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi

Korona Invest Oy
Korona Invest on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö. Korona Invest hallinnoi kolmea rahastoa, jotka ovat Terveysrahasto Oy, Palvelurahasto I Ky sekä Korona Fund III Ky. Rahastoihin kerätyt hallinnoitavat pääomat ovat yhteensä 155 milj. euroa.

 

1443530550 gear user2

Vastuullisuus

Korona Invest on vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain (162/2013) mukainen rekisteröitymisvelvollinen vaihtoehtorahastojen hoitaja ja se on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vaihtoehtorahastojen hoitajien rekisteriin lokakuussa 2014.

icon toimintamallit

Toimintamalli

Korona etsii yrityksiä joilla on: terve liiketoimintastrategia, lahjakas, kokenut ja sitoutunut johto, mahdollisuus saavuttaa vahva markkina-asema, ennustettava ja vakaa kassavirta, merkittävää kasvupotentiaalia.

 

icon rahastot

Rahastot

Korona Invest hallinnoi tällä hetkellä kolmea rahastoa, joihin se on kerännyt pääomia 
yhteensä 143 miljoonaa euroa.
Korona Investin rahastoihin on sijoittanut Sitra, useita suomalaista säätiöitä ja rahastoja, neljä vakuutusyhtiötä sekä muita yksityisiä sijoittajia.

 

Sijoituskohteet

logo pilke

logo pilke

Pilke päiväkodit tuottaa monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja valtakunnallisesti. Tavoitteena on tukea lapsen persoonallisuutta, yksilöllisyyttä ja yleistä hyvinvointia yhteistyössä vanhempien kanssa.

www.pilkepaivakodit.fi

Ajankohtaista

  • Lähiökunnostajat ja Robert Rakennus sekä TL Works ovat yhdistyneet korjausrakentamisen vahvaksi erikoisosaajaksi, jonka uusi yhteinen nimi on 6.10.2017 alkaen on Oma yhtiöt Oy. Yhdistyminen mahdollistaa vahvan kasvun ja uusia ratkaisuja kiinteistönomistajille Suomen Lähiökunnostajat Oy ja Robert Rakennus Oy sekä TL Works Oy kuuluvat Korona Invest Oy:n keräämään yritysryhmään. Toiminnan selkiyttämiseksi konsernille ja tytäryhtiöille on valittu uudet nimet.

  • Korona Investin kolmannen rahaston (Korona Fund III Ky) hallinnoitavat varat kasvoivat 62,5 milj. euroon lopullisen sulkeutumisen yhteydessä. Rahaston suurimmat sijoittajat ovat Fennia, LähiTapiola, Sitra, Orionin Eläkesäätiö, Suomen Kulttuurirahasto, Sandvik Eläkesäätiö ja Soneran Eläkesäätiö. Muita sijoittajia ovat suomalaiset säätiöt, sijoitusyhtiöt sekä Koronan tiimi ja neuvonantajat. ”Koronalla on vahva asema liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron kokoisten kasvuyritysten pääomasijoittajana. Olemme vahvistaneet tiimiämme, jotta pystymme analysoimaan kaikki mielenkiintoisimmat hankkeet,” sanoo toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

  • Korona Invest tarjoaa talousalan ammattilaisille mielenkiintoisia näköalapaikkoja Suomen lupaavimpien kasvuyritysten kehittämiseen Korona Investin kohdeyhtiöt ovat kasvaneet merkittävästi ja etsimme nyt eri toimialoilla toimiviin kasvuyrityksiin kokeneita talousjohtajia / talouspäälliköitä / controllereita. Kasvuyhtiön talousjohtajana tehtäväkenttäsi on laaja ja edellyttää kehitysmyönteistä sekä oma-aloitteista otetta kokonaisvaltaiseen taloushallintoon. Roolissasi toimit läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajan ja johdon kanssa.

Löydät meidät täältä

  • Korona Invest Oy

    Tekniikantie 12
    02150 Espoo

    etunimi.sukunimi(at)koronainvest.fi

Ylös