Osallistumme aktiivisesti

yritysten kehittämiseen

.

Olemme suomalainen pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja.

Korona Invest on vuonna 2006 perustettu pääomarahastojen hallinnointiyhtiö, jonka kolmeen rahastoon on kerätty pääomia yhteensä 143 miljoonaa euroa. Sijoitamme kasvuyrityksiin ja erityisosaamisalueitamme ovat yrityskaupat, yhtiöittäminen, toimialajärjestelyt, sukupolvenvaihdokset sekä muut vaativat muutostilanteet.

Tavoitteenamme on turvata kestävä kasvu kaikissa investoinneissamme. Lähestymistapamme on joustava ja voimme olla mukana vähemmistö- tai enemmistöomistajana.

1443530550 gear user2

Vastuullisuus

Korona Invest on vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain (162/2013) mukainen rekisteröitymisvelvollinen vaihtoehtorahastojen hoitaja ja se on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vaihtoehtorahastojen hoitajien rekisteriin lokakuussa 2014.

icon toimintamallit

Toimintamalli

Korona etsii yrityksiä joilla on: terve liiketoimintastrategia, lahjakas, kokenut ja sitoutunut johto, mahdollisuus saavuttaa vahva markkina-asema, ennustettava ja vakaa kassavirta, merkittävää kasvupotentiaalia.

 

icon rahastot

Rahastot

Korona Invest hallinnoi tällä hetkellä kolmea rahastoa, joihin se on kerännyt pääomia 
yhteensä 143 miljoonaa euroa.
Korona Investin rahastoihin on sijoittanut Sitra, useita suomalaista säätiöitä ja rahastoja, neljä vakuutusyhtiötä sekä muita yksityisiä sijoittajia.

 

Sijoituskohteet

logo pilke

logo pilke

Pilke päiväkodit tuottaa monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja valtakunnallisesti. Tavoitteena on tukea lapsen persoonallisuutta, yksilöllisyyttä ja yleistä hyvinvointia yhteistyössä vanhempien kanssa.

www.pilkepaivakodit.fi

Ajankohtaista

  • Pilke päiväkodeille toinen päiväkoti Lahteen – Päiväkoti Kärpänen siirtyi Pilke päiväkodeille 1.8.2017 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys luopui päiväkoti Kärpäsen päiväkotitoiminnasta, joka siirtyi Pilke päiväkodeille 1. elokuuta 2017. Päiväkoti Kärpäsellä on pitkät perinteet Lahdessa ja se on toiminut Kärpäsenmäellä osoitteessa Kiekkostenkatu 3 jo 60 vuoden ajan.

  • Useassa Euroopan maassa verkkopalveluihin liittyviä asiantuntijapalveluita tarjoava Wunder-yritysryhmä kiihdyttää kasvuaan Koronan kanssa.  Suomessa, Englannissa, Saksassa, Virossa ja Latviassa toimiva Wunder-yritysryhmä hakee voimakasta kasvua. Korona Investin hallinnoimasta rahastosta tulee tänään solmitulla järjestelyllä yritysryhmän pääomistaja. Verkkoliiketoimintaan, ketteriin menetelmiin sekä avoimen lähdekoodin järjestelmiin keskittyvä yritys pyrkii moninkertaistamaan liikevaihtonsa.

  • Honkalampi-säätiö ostaa Korona Investin hallinnoiman Terveysrahaston omistamat Evantian osakkeet. Kaupan jälkeen Honkalampi-säätiö omistaa kaikki Evantian osakkeet. Terveysrahaston perustama Evantia Oy on kasvanut 10 hengen välityskeskuksesta yli 250 henkilöä työllistäväksi ja 15 miljoonaa liikevaihtoa tekeväksi kommunikointipalveluiden moniosaajaksi, vammaisten tulkkauspalveluiden markkinajohtajaksi sekä laajentanut toimintaansa Ruotsiin, jossa Evantialla on Euroopan suurin etätulkkauskeskus.

Löydät meidät täältä

  • Korona Invest Oy

    Tekniikantie 12
    02150 Espoo

    etunimi.sukunimi(at)koronainvest.fi

Ylös