Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Useassa Euroopan maassa verkkopalveluihin liittyviä asiantuntijapalveluita tarjoava Wunder-yritysryhmä kiihdyttää kasvuaan Koronan kanssa. 

Suomessa, Englannissa, Saksassa, Virossa ja Latviassa toimiva Wunder-yritysryhmä hakee voimakasta kasvua. Korona Investin hallinnoimasta rahastosta tulee tänään solmitulla järjestelyllä yritysryhmän pääomistaja. Verkkoliiketoimintaan, ketteriin menetelmiin sekä avoimen lähdekoodin järjestelmiin keskittyvä yritys pyrkii moninkertaistamaan liikevaihtonsa.

Edistämme avoimuutta, ihmislähtöisyyttä ja ketteriä toimintatapoja kaikessa toiminnassamme niin yrityksen sisällä kuin asiakasyhteistyössäkin. Tällä tavoin ravistelemme totuttuja toimintatapoja ja jätämme positiivista jalanjälkeä niin työnantaja- kuin asiakasmarkkinoillekin. Tätä jalanjälkeä saa ja suorastaan pitää kasvattaa!”, toteaa yhtiöiden toimitusjohtajana jatkava Joonas Kiminki. ”Koronan mukaantulo mahdollistaa kasvumme niin ammattimaisen hallitustyöskentelyn kuin taloudellisten edellytyksienkin osalta. Keskusteluissamme on alusta asti ollut vahva yhteinen tahto ja luottamus”, hän jatkaa.

Tavoitteena on kasvattaa yhtiöiden liikevaihto lähivuosina nykyisestä 7 miljoonasta eurosta 25-35 miljoonaan”, kertoo Korona Investin partneri Jouni Pohjonen. ”Osaava, kehittyvä ja tyytyväinen henkilöstö on keskeinen menestystekijä menestyvässä asiantuntijayrityksessä. Kasvun ja kehittymisen myötä Wunderin nykyinen yli 120 asiantuntijan ryhmä tulee lähes kolminkertaistumaan. Ja hyville osaajille tulee tarjoutumaan kasvavassa määrin hienoja työmahdollisuuksia kansainvälisissä kehityshankkeissa”, hän jatkaa.

Joonas Kimingin lisäksi yhtiöissä työskentelevät muut osakkaat jäävät edelleen merkittäviksi osakkeenomistajiksi. Hallituksen puheenjohtajaksi ja uudeksi osakkeenomistajaksi tulee Solitan perustaja ja entinen toimitusjohtaja Heikki Halme.

Wunder on loistavassa asemassa digitalisaation ansiosta nopeasti kasvavilla ICT-palvelumarkkinoilla. Yhtiö on useasti sijoittunut parhaimpien yritysten joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa. Itseäni innostaa erityisesti mahdollisuus työskennellä yhdessä motivoituneiden ammattilaisten kanssa yrityksessä, joka perustuu modernille matalalle organisaatiorakenteelle. Wunder on alusta asti rakentunut kansainväliseksi yritykseksi, mikä tuo runsaasti mahdollisuuksia yhtiön kasvulle ja kehittymiselle”, toteaa Heikki Halme.

Wunder-yritysryhmään kuuluvat Wunder Finland Oy, Wunderkraut GmbH, Wunder Ltd, Wunder Estonia Oü sekä Wunder Latvia SIA. Wunder on kansainvälinen verkkopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Keskitymme verkkoliiketoimintaan, ketteriin menetelmiin ja avoimen lähdekoodin Drupal-järjestelmään.Yhtiöiden liikevaihto on n 7 miljoonaa euroa ja ne työllistävät yli 120 vakituista työntekijää.

www.wunder.io


Korona Fund III Ky

Korona Fund III Ky on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomasijoitusrahasto, joka etsii sijoituskohteikseen kasvukykyisiä ja -haluisia yrityksiä, jotka tarvitsevat sekä pääomaa että liikkeenjohdon osaamista kasvupotentiaalin hyödyntämiseen.

Korona Invest Oy

Korona Invest on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen. www.koronainvest.fi


Lisätietoja:

Wunder-ryhmä:

toimitusjohtaja Joonas Kiminki, p.; 040 900 4725

hallituksen puheenjohtaja Heikki Halme, p. 040 581 3000

Korona Invest, partneri Jouni Pohjonen, p. 050 3263 904

Ajankohtaista

Ylös