Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Ajankohtaista

Jäähdytys- ja lämmityslaitteistojen huoltoon ja asennuksiin erikoistunut perheyhtiö MV-Jäähdytys Oy hakee vahvaa kasvua. Suomalaisten kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut Korona Invest tuli mukaan henkilöomistajien kumppaniksi kasvusuunnitelman toteuttamiseen.

Meille MV-Jäähdytyksessä on erityisen tärkeää, että asiakkaamme saavat aina ensiluokkaista palvelua ja juuri silloin kuin sitä tarvitaan.

roima intelligence

Roima on lyhyessä ajassa noussut teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa ja kilpailukyvyn vahvistamisessa johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten avainkumppaniksi.

Roiman liikevaihto ja henkilöstö on kasvanut omistusaikanamme yli 6-kertaiseksi. Yhtiö on vakiinnuttanut paikkansa valmistavan teollisuuden tuotannontehostamisessa ja aloittanut nopean kansainvälisen laajentumisen. Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme Interan vauhdittamaan Roiman kansainvälistymistä”, kommentoi Korona Investin sijoitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Eläinlääkäriasema Mevet on siirtynyt osaksi Omaeläinklinikkaa

Helsingin suurin ja pääkaupunkiseudun ensimmäinen yksityinen eläinlääkäriasema Mevet on siirtynyt liiketoimintakaupalla osaksi Omaeläinklinikkaa. Mevet on asiakkaiden ja eläinlääkärien keskuudessa erityisen arvostettu ja koko Suomen alueella tunnettu toimija, jonne tulee potilaita myös ulkomailta. Mevetillä on myös useita merkittäviä yhteistyökumppanuuksia. Mevetissä toimii yhteensä 45 eläinlääketieteen ammattilaista, joiden asemaan yritysjärjestely ei aiheuta muutoksia.

Wunder sijoittui kolmanneksi Great Place To Work -mittauksessa keskisuurten organisaatioitten sarjassa. Tämä on Wunderin paras sijoitus kautta aikain. Wunderin erinomainen yrityskulttuuri on siivittänyt yhtiön viisi vuotta peräkkäin kärkikymmenikköön.

 ”Olemme erityisen ylpeitä siitä, että työtyytyväisyys on jopa parantunut ja kulttuurin peruspilareista ei ole jouduttu luopumaan edes nopean kasvun aikana. Hyvät työvälineet, toimiva terveydenhuolto, mukavat toimistot, tarjolla oleva kahvi, pikkupurtava ja oluet sekä huonot vitsit luovat perustan erinomaiselle kulttuurille.

Jätteestä arvotavaraa – Suomalainen Ecolan Oy kehitti teollisuuden sivuvirroista vaihtoehdon sementille infrarakentamisessa. 

Metsäteollisuuden sivuvirroista ja energiateollisuuden lentotuhkasta valmistuu tulevaisuudessa täysin uudenlaista sideainetta infrarakentamisen tarpeisiin. Ecolanin yhdessä kumppaniensa kehittämä uusiosideaine kuormittaa ilmastoa perinteisiä rakennusmateriaaleja vähemmän. Ecolan on valittu sideainetoimittajaksi Tampereen kaupungin uuden Hiedanranta-kaupunginosan rakentamishankkeeseen, jossa lentotuhkapohjaista uusiosideainetta tullaan käyttämään erilaisissa maarakentamiskohteissa.

Ajankohtaista

Ylös