Ajankohtaisia

tiedotteita

.

Ajankohtaista

Tuotantokapasiteetti tuplaantuu, uusina tuotteina luomulannoitteet ja maarakentamisen uusiosideaineet. Investointi vahvistaa Ecolanin roolia kiertotalouden edelläkävijänä.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä osallistuu tilaisuuteen ja avaa Ecolanin uuden tuotantolaitoksen Eco3/Kolmenkulman yritysalueella Nokian Kyynijärvellä. Uuden laitoksen myötä Ecolan kaksinkertaistaa tuotantokapasiteettinsa. Täydessä tuotannossa laitos työllistää noin 20 henkilöä ja välillisesti 20-30 henkilöä aliurakoinnissa.

Suomen Pieneläinklinikat ja Tuhatjalka yhdistyvät Omaeläinklinikaksi – tavoitteena kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi

Suomen Pieneläinklinikat omistava Fauna Holding on ostanut Tuhatjalka-klinikkoja hallinnoivan Verkavetin. Konsernin toimitusjohtajana toimii Kustaa Piha, joka on myös merkittävä omistaja.
Uuden kokonaisuuden toiminimeksi tulee Omaeläinklinikka, tavoitteena on kasvaa valtakunnalliseksi korkeatasoisten eläinlääkäripalveluiden tuottajaksi. Palveluiden kehittämisessä korostuvat huolenpito, sujuvuus ja yksinkertaisuus asiakkaan näkökulmasta. Järjestely ei aiheuta muutoksia eläinlääkärien tai eläintenhoitajien asemaan.

Vaihtolavacom Oy jatkaa kasvuaan suomalaisen Korona Investin pääomarahaston tuella.

Korona tuli henkilöomistajien kanssa omistajaksi kasvusuunnitelman toteuttamisessa.

Koronan mukaan tulo parantaa mahdollisuuksiamme laajentaa asiakaskuntaa ja tiivistää yhteistyötä muiden toimialamme palvelutuottajien kanssa sekä kehittää asiakkaiden kanssa yhteistyössä uusia toimintatapoja omalla sektorillamme, kertovat Vaihtolavacomin osakkaat.

Korona Investin kolmas rahasto kasvoi toista suuremmaksi

Uudet sijoittajat kasvattivat Korona Investin kolmannen rahaston pääomat 41 milj. euroon.
Rahaston 19 sijoittajan joukossa on useita Koronan aikaisempien rahastojen sijoittajia sekä merkittävä joukko Koronan neuvonantajia. Toisessa sulkemisessa tuli mukaan uutena sijoittajana LähiTapiola sekä kaksi Koronan neuvonantajaa sijoitusyhtiöidensä kautta.

Yhdistyminen mahdollistaa vahvan kasvun ja uusia ratkaisuja kiinteistönomistajille

Korjausrakentamisen markkinoilla on tilaa vahvalle erikoisosaajalle. Suomen Lähiökunnostajat Oy ja Robert Rakennus Oy ovat tänään solmineet merkittävän yrityskaupan vahvistaakseen osaamistaan ja kasvattaakseen liiketoimintaansa korjaus- ja uudisrakentamisessa. Robert Rakennus Oy:n omistajat jatkavat ESLK-konsernin merkittävinä omistajina yrityskaupan jälkeen.

Ajankohtaista

Ylös